Euroleague

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: Διαισθανόμουν στο αεροπλάνο ότι θα νικήσουμε, μου έκανε τρομερή εντύπωση το πλάνο του κόουτς!

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Βαρκελώνη, Νίκο Ζέρβα, για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα στο Game 1 και εξήρε το πλάνο Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 77-75 της Μπαρτσελόνα στο Game 1 της σειράς για τα Playoffs της Ευρωλίγκας, κάνοντας το μπρέικ! Οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν στην αντεπίθεση των «μπλαουγκράνα» στα τελευταία λεπτά και παίζοντας εκπληκτική άμυνα σε όλο το παιχνίδι, πανηγύρισαν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Βαρκελώνη, Νίκο Ζέρβα, για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και εξήρε το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για όλους μας. Κάναμε ακριβώς ό,τι μας είπε ο προπονητής. Η άμυνά μας, φυσικά, μας οδήγησε σε αυτήν τη νίκη. Παρότι διαισθανόμουν στο αεροπλάνο ότι μπορούσαμε να νικήσουμε, μου έκανε τρομερή εντύπωση το πλάνο του προπονητή. Λειτούργησε σε όλες τις φάσεις», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε για την απουσία του Κώστα Παπανικολάου: «Νευρικό να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε τον αρχηγό μας. Και για εμένα. Έμεινα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στο παρκέ, κάποια στιγμή τα γόνατά μου λύγιζαν από την κούραση και την προσπάθεια, αλλά, τελικά, τα καταφέραμε και πήραμε αυτήν τη σπουδαία νίκη.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα, που μπορεί να αντιδράσει, δεν σημαίνει κάτι το 1-0. Φυσικά και έχουμε στο μυαλό μας ότι την Παρασκευή υπάρχει μια ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 και να χρειαζόμαστε μία νίκη στην έδρα μας, για να περάσουμε στο Final 4. Δεν πρέπει, όμως, να την υποτιμήσουμε την Μπαρτσελόνα, παρότι παίξαμε πάρα πολύ καλά και προηγηθήκαμε με μεγάλες διαφορές
».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x