Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Ζητώ συγγνώμη από τη Μονακό και την Ευρωλίγκα, αυτή δεν είναι η Φενέρ...»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απολογήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών της Φενέρ μετά το τέλος του Game 4 με τη Μονακό!

Έπειτα από ένα σκληρό και κλειστό ντέρμπι, με λάθη και χαμένα σουτ στο τέλος, η Μονακό επικράτησε με σκορ 65-62 της Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και έτσι η σειρά μεταφέρθηκε σε πέμπτο και το τελευταίο ματς στο Πριγκιπάτο (8/5, 20:00)!

Με την ένταση να... χτυπάει κόκκινο στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει για τα καλά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όταν και υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε δεκάδες φίλους της Φενέρ να μπουκάρουν στο γήπεδο και να τα λένε σε έντονο ύφος με τους παίκτες των Μονεγάσκων!

Για το εν λόγω συμβάν μίλησε στο flash interview ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος αφού ζήτησε συγγνώμη από τη Μονακό και την Ευρωλίγκα, δήλωσε πως αυτές οι εικόνες δεν αντιπροσωπεύουν τη Φενέρ.

Παράλληλα, αναφορικά με το Game 5, ο Λιθουανός τεχνικός των Τούρκων δήλωσε πως άπαντες στην ομάδα θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Ζητάω συγγνώμη από τη Μονακό και τη Euroleague για το τελευταίο επεισόδιο. Αυτή δεν είναι η Φενέρμπαχτσε, δεν είμαστε εμείς...

Στο τέλος η προσπάθεια από τους παίκτες μου ήταν εκπληκτική. Άφησαν την καρδιά και την ψυχή τους στο παρκέ. Είμαι περήφανος γι' αυτούς. Θα πάμε στο Μονακό και θα παλέψουμε σαν τρελοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x