Γενικά

Απόλυτο θρίλερ στη Βόρεια Μακεδονία: Τριπλή ισοβαθμία για τον τίτλο και Βαρντάρ για υποβιβασμό, 3 στροφές πριν το τέλος

To πιο συγκλονιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών διαδραματίζεται στη Βόρεια Μακεδονία, με τρεις ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή και την ιστορική Βαρντάρ να... παλεύει για την παραμονή!

Μπορεί τις δυο τελευταίες σεζόν οι Έλληνες φίλαθλοι να «υπερηφανεύονται» για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει για τον τίτλο στη Stoiximan Super League, όμως στη γειτονική Βόρεια Μακεδονία... τρίβουν τα μάτια τους με τη συγκλονιστική τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα!

Βλέπετε στη γειτονική χώρα, τα πράγματα αναφορικά με το φετινό τρόπαιο κρέμονται από μια... κλωστή! Και αυτό γιατί μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος τρεις ομάδες, είναι... ισόβαθμες, την στιγμή που ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας «μάχεται» για τον υποβιβασμό!

Συγκεκριμένα η Σκεντίγια, η Στρούγκα και η Σχρούπι, συγκατοικούν στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς, έχοντας αφήσει στο -16, την Τίκβες.

Το ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι ο... κολοσσός του ποδοσφαίρου της χώρας, Βαρντάρ, βρίσκεται στη 10η θέση, απέχοντας έξι βαθμούς από τον υποβιβασμό!

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Βαρντάρ έχει κατακτήσει 11 φορές το πρωτάθλημα στη χώρα, με τη Σχρούπι και τη Σκεντίγια να παλεύουν για τον πέμπτο τους τίτλο και τη Στρούγκα να αναζητά μόλις τον δεύτερο ο οποίος θα είναι και ο συνεχόμενος!

Η βαθμολογία:

Βόρεια Μακεδονία: Τρεις ομάδες με 58 βαθμούς στην κορυφή και η... Βαρντάρ για playout!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x