Champions League

Τούχελ: «Έπρεπε να βάλουμε και τρίτο γκολ»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Μπάγερν δεν συνέχισαν το κάλο τους ξεκίνημα κόντρα στη Ρεάλ στάθηκε ο Τόμας Τούχελ μετά το 2-2 στον μεταξύ τους πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε πως η Μπάγερν έφυγε από το πλάνο της μετά τα αρχικό ξεκίνημα κόντρα στη Ρεάλ και το γκολ που δέχτηκαν τους δυσκόλεψε, όμως έδειξαν αποφασιστικότητα κι ανέτρεψαν το σκορ, αλλά δεν πέτυχαν τρίτο γκολ και το πλήρωσαν, οπότε τώρα οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50%-50%.

Αναλυτικά: «Αρχίσαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να παίρναμε το προβάδισμα στο πρώτο λεπτό. Έπειτα σταματήσαμε να μένουμε προσκολλημένοι στο πλάνο μας. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεχτήκαμε το γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα.

Η κατάσταση βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος. Δείξαμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Κάναμε το 2-1 κι είχαμε και άλλες ευκαιρίες, έπρεπε να σκοράρουμε και τρίτο γκολ. Είναι παράξενο. Έκαναν δύο ευκαιρίες κι έβαλαν δύο γκολ. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη τώρα. Μία νίκη στη Μαδρίτη και πάμε στο ‘Γουέμπλεϊ’. Εξακολουθούν να είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης, θα δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x