Champions League

Αντσελότι για τελικό Champions League: «Θα αποφασίσω ανάμεσα σε Λούνιν και Κουρτουά εκείνη την εβδομάδα»

Την απάντηση του-προσωρινά-έδωσε ο Κάρλο Αντσελότι για το δίλημμα που έχει ενόψει του τελικού του Champions League, για το ποιον τερματοφύλακα θα επιλέξει ως βασικό.

Το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα μαθηματικά, οδήγησε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον Κάρλο Αντσελότι στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Γρανάδα για τον τελικό του Champions League. Οι «μερένχες» θα διεκδικήσουν το 15ο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά στην ιστορία τους, την 1η Ιουνίου κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Γουέμπλεϊ.

Στις τάξεις της Βασίλισσας και του Ιταλού προπονητή, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την θέση του τερματοφύλακα. Χαρακτηριστικά, ο Αντσελότι ανέφερε: «Θα επιλέξω τον τερματοφύλακα για τον τελικό μια εβδομάδα πριν. Ο Λούνιν έκανε μια φανταστική σεζόν και μας βοήθησε πολύ και ο Κουρτουά είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο όταν βρίσκεται στα «καλά» του. Δεν έπαιξε για εννέα μήνες και επιστρέφει».

Ο Ουκρανός κίπερ έφερε την ομάδα του ως τον τελικό, με κορυφαία εμφάνιση αυτή στο Έτιχαντ, με μεγάλες επεμβάσεις στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην διαδικασία των πέναλτι. Από την άλλη ο Βέλγος είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο στην θέση του και όλοι θυμούνται τα «όργια» που είχε κάνει στην τελευταία κατάκτηση της Ρεάλ, το 2022 κόντρα στην Λίβερπουλ, στο Παρίσι, αλλά ήταν εκτός όλη την χρονιά. Το δίλλημα είναι μεγάλο και σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση του Ιταλού τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x