Champions League

Οι ενδεκάδες στη «γιγαντομαχία» της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεγάλη «μάχη» στην Allianz Arena με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Στις 22:00 στο Μόναχο, η Μπάγερν φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη τους συνάντηση στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάτι παραπάνω από μια ώρα πριν τη σέντρα του ματς ο Τόμας Τούχελ και ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Για τους Βαυαρούς λοιπόν ο Γερμανός προπονητής, επέλεξε τον Νόιερ στην εστία, με τους Κίμιχ, Κιμ, Nτάιερ και Μαζράουι στην άμυνα. Ο Λάιμερ με τον Γκορέτσκα θα βρεθούν στον άξονα, με τους Σανέ, Μουσιάλα και Mίλερ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κέιν.



Από την άλλη πλευρά ο Ιταλός τεχνικός της «Βασίλισσας» επιλέγει τον Λούνιν στην εστία με τους Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Νάτσο και Μεντί στην τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο η τριάδα Βαλβέρδε, Τσουαμενί και Κρόος παραμένει για ένα ακόμη ευρωπαϊκό ματς, ενώ ο Μπέλιγχαμ θα βρίσκεται πίσω από τους Βινίσιους και Ροντρίγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x