Champions League

Αντσελότι: «Η Μπάγερν μας έδειξε την καλύτερη εικόνα της, εμείς πρέπει να τη δείξουμε στη ρεβάνς»

Στην ανωτερότητα της Ρεάλ τη στιγμή που δέχτηκε τα δύο γκολ από την Μπάγερν στάθηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το 2-2 στο Μόναχο στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως η Ρεάλ πρέπει να παίξει καλύτερα στη Μαδρίτη στη ρεβάνς με την Μπάγερν για να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρεί πως στο γκολ του Κέιν άρχισαν να παίζουν λίγο καλύτερα, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων και περιμένει πως μετά τη σχεδόν βέβαιη κατάκτηση της la Liga, θα καταφέρουν να διεκδικήσουν και το 15ο Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Αναλυτικά: «Η στιγμή μας ήταν η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και τότε πέτυχαν δυο γκολ. Μας έδειξαν την καλύτερη εκδοχή τους, κάτι που δεν κάναμε εμείς. Ωστόσο, έχουμε χρόνο να τη δείξουμε την επόμενη Τετάρτη. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν προηγήθηκαν, αρχίσαμε να πιέζουμε λίγο παραπάνω. Τελειώσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά. Η ισοπαλία είναι ισοπαλία.

Έμειναν με τη γραμμή αρκετά ψηλά και το εκμεταλλευτήκαμε με μια φανταστική πάσα του Κρόος και μια φανταστική κίνηση του Βινίσιους. Είμαστε καλά στο πρωτάθλημα και στο Champions League, πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο Λονδίνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x