Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν θα τα παρατήσει ο Παναθηναϊκός στα ματς των playoffs - Μην απαξιωθεί το ρόστερ ενόψει νέας σεζόν»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

Μετά το ρεπό για τις ημέρες του Πάσχα ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Κορωπί προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική των playoffs.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ της ομάδας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα έχει χρόνο να προετοιμαστεί ενόψει των δυο τελευταίων ματς του πρωταθλήματος, τα οποία ωστόσο δεν θα παρατήσει, καθώς κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν θέλει να πάει με... άγχος στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του σταθμού, υπογράμμισε ότι εντός του επόμενου δεκαημέρου θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα και θα ακολουθήσει πιθανότατα η επισημοποίηση της απόκτησης του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, τονίζοντας ότι το ρόστερ δεν θα πρέπει να απαξιωθεί, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές, αλλά θα πρέπει απλώς να υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x