Αγγλία

Κλοπ: «Θα κάνω μεγάλο διάλειμμα, ίσως σταματήσω κιόλας - Ποτέ ξανά στην Αγγλία»

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αργήσει να επιστρέψει στους πάγκους και ΑΝ το κάνει, δεν θα είναι πάλι στην Αγγλία.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρετά τη Λίβερπουλ σήμερα στον αγώνα με την Γουλβς στο «Άνφιλντ». O Γερμανός τεχνικός ολοκληρώνει μια διαδρομή που άρχισε το 2015 και οδήγησε τους «Reds» σε μεγάλες επιτυχίες. Ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα αργήσει να επιστρέψει στους πάγκους. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να μην προπονήσει ξανά, ενώ απέκλεισε το να δουλέψει και πάλι στην Αγγλία.

«Θα είναι ένα μεγάλο διάλειμμα για μένα. Αυτό είναι απόλυτα βέβαιο. Μπορεί και να είναι το τέλος. Σίγουρα πάντως η θητεία μου στην Αγγλία τελείωσε και δεν θα προπονήσω άλλη ομάδα εδώ. Αν προπονήσω κάποια άλλη ομάδα στο μέλλον, σίγουρα δεν θα είναι στο Νησί», ξεκαθάρισε ο 56χρονος τεχνικός.

Επί των ημερών του η Λίβερπουλ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2020), ένα Κύπελλο (2022), δύο Λιγκ Καπ (2022, 2024), ένα Community Shield (2022), ένα Champions League (2019) φτάνοντας και σε ακόμη δύο τελικούς, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2019) και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2019), ενώ συμμετείχε επίσης σε έναν τελικό Europa League και ενός ακόμη Λιγκ Καπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x