Πόλο

Το πανόραμα του Final 4 του Champions League πόλο και οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Με την ιστορική νίκη επί της Μπαρτσελονέτα, ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final4 του Champions League πόλο. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» στη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στη Μάλτα.

Την πρόκριση στο Final 4 του Champions League πόλο Ανδρών πανηγυρίζει από το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός!


Με μια θρυλική ανατροπή στο τελευταίο οκτάλεπτο (13-13), οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν το ματς με την Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι, εκεί όπου με ήρωα τον Ζερδεβά που έπιασε δυο πέναλτι, πήραν τη νίκη (18-19 συνολικό σκορ) εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παρουσία τους στην κορυφαία 4άδα της διοργάνωσης, μία στροφή πριν το φινάλε της προημιτελικής φάσης!

Μάλιστα, μετά και τη νίκη της Φερεντσβάρος επί της Μπρέσια (9-8), ξεκαθάρισαν τα πάντα στον Β όμιλο, με τους Ούγγρους να ακολουθούν τους Πειραώτες στο Final 4 της Μάλτας που θα διεξαχθεί στις 5-7 Ιουνίου στη Βαλέτα.

Από τον Α όμιλο, θέση στην κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης έχουν «κλειδώσει» ήδη η Προ Ρέκο και η Νόβι Μπέογκραντ, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει ποια από τις δύο θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό μετά και το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης την Τρίτη του Πάσχα.

Να θυμίσουμε πως μετά από τρία χρόνια, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ξανά το «παρών» στο Final 4 της διοργάνωσης, λίγες ημέρες μάλιστα μετά από το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στην ίδια διοργάνωση η ομάδα πόλο Γυναικών του συλλόγου!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x