Stoiximan Super League

Δεδομένη η αγορά του Όρτα από τον Ολυμπιακό

Ένα από τα ονόματα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν που θα συζητηθεί στα «ερυθρόλευκα» γραφεία είναι εκείνο του Πορτογάλου χαφ, ο οποίος αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Μεντιλίμπαρ.

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό για την επόμενη μέρα της ομάδας και τα σχέδια της επόμενης σεζόν, αφού το μυαλό όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της χρονιάς.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» με Παναθηναϊκό και Φιορεντίνα, για να κλείσει ιδανικά η χρονιά με την κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα και φυσικά την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας, του Europa Conference League.

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν διάφορα σενάρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που αφορούν τους ποδοσφαιριστές που είναι τώρα στην ομάδα, ως δανεικοί ή λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Σε αυτή την κατηγορία, βέβαια με τη μορφή δανεισμού, ανήκει ο Αντρέ Όρτα. Ο Πορτογάλος μέσος έχει παραχωρηθεί μέχρι το καλοκαίρι από την Μπράγκα και η οψιόν αγοράς που είχε συμφωνηθεί τον Ιανουάριο φτάνει τα 4,8 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος χαφ έχει παίξει σε 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη, έχοντας παράλληλα δύο γκολ (αυτά που πέτυχε μεσοβδόμαδα με την ΑΕΚ) και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα.

Η SportDay κάνει λόγο για δεδομένη αγορά του Πορτογάλου, παρότι η οψιόν φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, και θα γίνει μία προσπάθεια από πλευράς Ολυμπιακού να «πέσει» η συγκεκριμένη απαίτηση για να μπορέσει να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα, αφού και ο ίδιος είναι πολύ ικανοποιημένος με την παρουσία του και έχει υποστηρίξει πως θέλει να παραμείνει στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x