Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Aυλαία... αδιάφορων στο Ηράκλειο

OΦΗ και Παναιτωλικός ρίχνουν απόψε την αυλαία τους στη σεζόν, στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των playouts (20:00, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr).

Tη δική τους αυλαία στη φετινή σεζόν δίνουν απόψε (20:00, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr), OΦΗ και Παναιτωλικός στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου.

Οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Stoiximan Super League και ενόψει της νέας σεζόν και η 7η αγωνιστική των playouts είναι για αυτές διαδικαστικού χαρακτήρα.

Από τη μια πλευρά ο ΟΦΗ, με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, την οποία ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας, είναι μέχρι τώρα αήττητος στη διαδικασία των playouts μετρώντας, δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και θέλει να κλείσει με νίκη τη φετινή, αποτυχημένη, χρονιά.

Ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην τελευταία αποστολή της σεζόν και τον Κώστα Γιαννούλη ο οποίος θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα αποθεωθεί από τους φίλους της ομάδας για τα 5,5 χρόνια προσφοράς του σε αυτή.

Αντίθετα εκτός αποστολής για το παιχνίδι έμειναν οι τραυματίες Λερόι Αμπάντα, Μιγκέλ Μεγιάδο και Ανδρέας Αδαμάκης, όπως και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Ματέους Μπρεσάν, Μανουέλ Καλαφάτης και Ηλίας Σημαντηράκης.


Στην αποστολή του ΟΦΗ συμμετέχουν οι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λουσάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκης.

Θετική εξέλιξη είχε η σεζόν και για τον Παναιτωλικό, καθώς τα «καναρίνια» εξασφάλισαν μια ακόμη παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιάννης Πετράκης, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πάντων στην πόλη και τον σύλλογο και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, την στιγμή που 18 ακόμη συμβόλαια εκκρεμούν για ανανέωση.

Η ομάδα του Αγρινίου, γνώρισε μόλις μια ήττα σε αυτό το ψυχοφθόρο μίνι-πρωτάθλημα, όμως έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες μένοντας στα «σαλόνια». Στο Ηράκλειο ο Παναιτωλικός ταξίδεψε με αρκετές απουσίες, αφού εκτός αποστολής έμειναν oi τιμωρημένοι Ταμπίτζε και Μλάντεν, ο ανέτοιμος Οικονόμου, καθώς και οι Σενγκέλια, Χουάνπι, Μπαλντασάρα, Στάγιτς, Μπάμποκ.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι: Μπακάκης, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Παπαζώης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Xριστογεώργος - Μαρινάκης, Λουκάο, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρισον- Μπάκιτς, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ισέκα

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες-Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Μαλής, Λιάβας, Τορεχόν-Πέρες, Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης-Μπ. Ντουάρτε, Πέδρο


Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
Boηθοί: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4oς διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)
AVAR: Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x