Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μεγάλο βήμα για την Ευρώπη αν νικήσει ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην μεγάλη αξία που θα έχει για τον Παναθηναϊκό πιθανή επικράτηση του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στο… απολύτως απαραίτητο ροτέισον πρόκειται να καταφύγει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει «διπλό»… Ευρώπης, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με τον Ολυμπιακό για τη νίκη που αν την πάρει θα τον βοηθήσει να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την Ευρώπη. Δεν είναι στην αποστολή ο Βέλεθ, που είναι στα κόκκινα και έκανε αποφόρτιση, αλλά θα είναι έτοιμος το Σάββατο. Στην αποστολή είναι αντιθέτως ο Χoυάνκαρ, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα τον βάλει ο Γιοβάνοβιτς. Είναι πιθανό να παίξει ο Κουρμπέλης, ο Βιγιαφάνιες και ο Αλεξανδρόπουλος. Πάντως, αν γίνουν αλλαγές θα γίνουν λίγες κι επειδή θα είναι απαραίτητες. Σαν του Βέλεθ. Τον Παλάσιος μπορεί να τον ξαναδούμε για παράδειγμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ακόμα πιο επικίνδυνο για τους «πράσινους» από ότι αυτό με τους Πειραιώτες, εξηγώντας και το γιατί.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης σχολίασε ότι ίσως η αυριανή αγωνιστική μας κάνει πιο… σοφούς μετά το τέλος των αγώνων, όσον αφορά την βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Τέλος, ανέφερε πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει ενημέρωση στον κόσμο του «τριφυλλιού» σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x