Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με την… τσίχλα στο στόμα φέτος ο Ολυμπιακός στα ματς με Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε την εικόνα του Ολυμπιακού στα τρία φετινά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη δήλωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου πως ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει με το μαχαίρι στα δόντια στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», ήταν μια εύστοχη επισήμανση, με τη διαφορά όμως πως πρέπει να το δείξει αυτό ο Ολυμπιακός στο γήπεδο ότι θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια, γιατί στα τρία φετινά ντέρμπι «αιωνίων» ήταν με την… τσίχλα στο στόμα. Τόνισε, δε, πως και μόνο το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ και έχουν δημιουργήσει ελάχιστες καθαρές ευκαιρίες απέναντι στους «πράσινους» στα τρία φετινά ματς λέει πολλά.

Τέλος, εξέφρασε την τεράστια απορία του πώς είναι δυνατόν ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ να φέρει κοτζάμ Φέλιξ Μπριχ για το ΠΑΟΚ-Άρης και να μην τον είχε φέρει στα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αντί του Γερμανού, που κατά γενική ομολογία είναι ένας διαιτητής-εγγύηση, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως ο επικεφαλής της ΚΕΔ προτίμησε έναν Ιταλό και έναν Ισπανό από τα… αζήτητα, με συνέπεια τις διαιτησίες που είδαμε, ειδικά στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x