Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Σίγουρα λάτιν στοιχείο στη νέα ΑΕΚ - Η κουβέντα με Αλμέιδα για θέσεις και παίκτες»

Στη μεταγραφική προεργασία που ήδη έχει γίνει στην ΑΕΚ -με συμμετοχή του Αλμέιδα και ξεκάθαρα συμπεράσματα για θέσεις και χαρακτηριστικά παικτών- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για το καθοριστικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα -αλλά και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει στην ΑΕΚ- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, αναφέρθηκε στα λιγοστά περιθώρια για rotation και τη λύση που εξετάζεται ώστε ο Ανσαριφάρντ να είναι τουλάχιστον διαθέσιμος για το καθοριστικό ματς με τον Άρη.

Όσο για τα μεταγραφικά, σημείωσε ότι είναι ξεκάθαρο το πλάνο που υπάρχει, αφού στην προεργασία που ήδη είχε γίνει από την «Ένωση» έχει προσθέσει και δικά του πράγματα (για θέσεις και χαρακτηριστικά παικτών) ο Ματίας Αλμέιδα.

Επιβεβαίωσε λοιπόν ότι στη νέα ομάδα θα υπάρχει σίγουρα λάτιν στοιχείο (αφού η ΑΕΚ κοίταζε από πριν τη συγκεκριμένη αγορά), ενώ εξήγησε και τι θα πρέπει να γίνει ώστε να μπορεί να μείνει ο Κριχόβιακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x