Γαλλία

Ο Μπολτ προκάλεσε τον Εμπαπέ σε αγώνα 100 μέτρων-Τι απάντησε ο Γάλλος φορ

Ο Γιουσέιν Μπολτ προ(σ)κάλεσε τον Κιλιάν Εμπαπέ σε έναν αγώνα 100 μέτρων και ο άσος της Παρί απάντησε.

Ο Γιουσέιν Μπολτ προκάλεσε τον Κιλιάν Εμπαπέ να αναμετρηθούν σε ένα σπριντ 100 μέτρων. Ο Τζαμαϊκανός κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ με 9,58’’ θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις του με τον Γάλλο φορ, που θεωρείται ένας από τους ταχύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Ο 25χρονος άσος δεν δίστασε να απαντήσει στο κάλεσμα του γρηγορότερου ανθρώπου όλων των εποχών. «Ο Μπολτ είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς, ανάμεσά τους κι εγώ. Όλοι μας βλέπαμε τους αγώνες του και ο θαυμασμός είναι αμοιβαίος. Ασφαλώς θα έτρεχα μαζί του, εφόσον βρούμε την ευκαιρία, γιατί να μην το κάνουμε; Πάντως δεν περιμένω πολλά από το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως δεν θα είχα καμία τύχη», ανέφερε ο Εμπαπέ

Υπενθυμίζεται πως ο Μπολτ αποσύρθηκε το 2017 έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων οκτώ χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και άλλα 14 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, εκ των οποίων τα 11 χρυσά.

@brutofficiel Bientot un defi entre Usain Bolt et Kylian Mbappe du 100 metres ? #kylianmbappe #mbappe #parissg #paris #usainbolt ? son original - Brut.


O Εμπαπέ είχε καταγράψει ταχύτητα 10,9’’ δευτερολέπτων στα 100 μέτρα στον αγώνα της Παρί με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Champions League. Μάλιστα, κάποιοι είχαν κάνει μια εξομοίωση της φανταστικής κόντρας των δύο αθλητών, με τον Μπολτ να κερδίζει εύκολα. Βέβαια με τον Τζαμαϊκανό πλέον στα 37 και εκτός δράσης εδώ και χρόνια, ίσως ο ανταγωνισμός να είναι πλέον πολύ πιο σκληρός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x