Ισπανία

Υπέγραψε συμβόλαιο ζωής με τη Σεβίλλη ο Νάβας: Μένει μέχρι τον Δεκέμβρη χωρίς μισθό και έπειτα αναλαμβάνει πόστο!

Ο Χεσούς Νάβας υπέγραψε με τη Σεβίλλη ένα συμβόλαιο χωρίς προηγούμενο, αφού θα μείνει στην ομάδα μέχρι τον Δεκέμβρη χωρίς μισθό, και στη συνέχεια θα αποσυρθεί και θα αναλάβει όποιο πόστο επιθυμεί!

Με έναν πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο τίμησε η Σεβίλλη τον θρυλικό αρχηγό της, Χεσούς Νάβας.

Ο 38χρονος δεξιός μπακ χαφ συμφώνησε να ανανεώσει με την ομάδα στην οποία έχει περάσει σχεδόν όλη την ποδοσφαιρική του ζωή, υπογράφοντας μάλιστα ένα συμβόλαιο... ζωής, με το οποίο εξασφαλίζεται η μακρόχρονη παρουσία του εκεί.

Συγκεκριμένα, ο Νάβας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Ανδαλουσιανούς μέχρι τον Δεκέμβρη, ενώ στη συνέχεια θα κρεμάσει τα «παπούτσια» του και θα αναλάβει κάποιο πόστο, όποιο επιθυμεί ο ίδιος.

Μάλιστα, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον Δεκέμβρη, ο «θρύλος» της Σεβίλλης δεν θα πληρώνεται, καθώς τα χρήματα του μισθοί του θα πάνε στο Sevilla Foundation, ένα φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει ιδρύσει η ίδια η ομάδα.

O Xεσούς Νάβας πήγε για πρώτη φορά στη Σεβίλλη όταν ήταν μόλις 15 χρονών, ενώ αριθμεί μέχρι στιγμής 684 εμφανίσεις με τον σύλλογο, όντας πρώτος στην ιστορία. Η μόνη άλλη ομάδα που έπαιξε στην καριέρα του ήταν η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει υπάρξει 51 φορές διεθνής με την Ισπανία, κατακτώντας ένα Μουντιάλ (2010), ένα Euro (2012) και ένα Nations League (2022-23).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x