Γερμανία

Πήρε... αναβολή η άνοδος της Ζανκτ Πάουλι - Αποβλήθηκε ο Σάλιακας

Η Ζάνκτ Πάουλι ηττήθηκε με σκορ 1-0 από το Αμβούργο στο τοπικό ντέρμπι, με αποτέλεσμα η άνοδός της στη Bundesliga να πάρει «αναβολή». Αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Μανώλης Σάλιακας.

Μία... διπλή ήττα υπέστη στη Bundesliga 2 η Ζανκτ Πάουλι.

Η ομάδα του Μανώλη Σάλιακα όχι μόνο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία, αλλά ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι από το Αμβούργο με 1-0, και πλέον χρειάζεται μία νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές ώστε να ανέβει οριστικά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85' από τον Ρόμπερτ Γκλάτζελ, ενώ ο Σάλιακας αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα χάσει το επόμενο ματς της ομάδας του.

Από την άλλη, η Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη νίκησε με 3-1 τη Νυρεμβέργη και παρέμεινε στην τρίτη θέση, απέχοντας 2 πόντους από τη δεύτερη Κίελο (που έχει ματς λιγότερο) και 4 από την πρωτοπόρο Ζάνκτ Πάουλι.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης ανεβαίνουν απευθείας στην Bundesliga, ενώ η τρίτη θα παίξει playoffs ανόδου με τον 16ο της πρώτης κατηγορίας (αυτή τη στιγμή είναι η Μάιντς).

Όσον αφορά τον Τζόλη, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε βασικός και έπαιξε μέχρι το 83', όταν και έγινε αλλαγή, μένοντας μακριά από το σκοράρισμα για τρίτο σερί ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x