Γερμανία

Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ

Τέλος εποχής στην Ντόρτμουντ, η οποία ανακοίνωσε ότι ο Μάρκο Ρόις θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, όταν θα λήξει το συμβόλαιό του.

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μάρκο Ρόις μετά το τέλος της φετινής σεζόν η Ντόρτμουντ.

Όπως έκανε γνωστό ο γερμανικός σύλλογος, οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού για το... διαζύγιο, κάτι που σημαίνει ότι ο 34χρονος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από την ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.



«Είμαι πραγματικά ευγνώμον και περήφανος για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που πέρασα στην Ντόρτμουντ. Πέρασα περισσότερο από η μισή ζωή μου στον σύλλογο και απόλαυσα την κάθε μέρα, παρότι ζήσαμε και δύσκολες στιγμές. Γνωρίζω το πόσο δύσκολο θα είναι να πω αντίο μετά το τέλος της σεζόν, αλλά παρ' όλα αυτά, είμαι χαρούμενος που η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και μπορούμε όλοι να συγκεντρωθούμε απόλυτα στα υπόλοιπα και πολύ σημαντικά παιχνίδια. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο (σ.σ. την κατάκτηση του Champions League) που θέλουμε να πετύχουμε όλοι μαζί. Για να τα καταφέρουμε, θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας, τους οποίους ευχαριστώ για την απίστευτη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ο αρχηγός της Ντόρτμουντ.

Ο Ρόις ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ντόρτμουντ το 1995, επιστρέφοντας στην ομάδα το 2009, μετά από τρεις σεζόν που πέρασε στην Γκλάντμπαχ. Έκτοτε, εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας, έχοντας συμπληρώσει 424 εμφανίσεις με 168 γκολ και 128 ασίστ, φορώντας τη φανέλα της!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x