Γενικά

Έναν βαθμό από τον τίτλο η φοβερή και τρομερή Αλ Χιλάλ

Η Αλ Χιλάλ του Ζορζ Ζέσους νίκησε με ανατροπή στην έδρα της Αλ Αχλί (1-2) και ψάχνει ένα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η ονειρική πορεία της Αλ Χιλάλ προς τον τίτλο συνεχίζεται! Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Ζορζ Ζέσους νίκησε με ανατροπή στην έδρα της Αλ Αχλί (1-2) και πλέον αναζητά έναν βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Αλ Χιλάλ παραμένει αήττητη μετά από 30 παιχνίδια, μετρώντας 28 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες, ενώ έχει σκοράρει 91 τέρματα και έχει δεχτεί 19, διαθέτοντας την καλύτερη επιθετική και αμυντική λειτουργία. Μάλιστα, βρίσκεται στο +12 από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (86 με 74 βαθμούς).

Η Αλ Αχλί προηγήθηκε με τον Αλ Μπουραϊκάν στο 30ο λεπτό, με τον Μάλκομ να αναλαμβάνει δράση για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος. Ο Βραζιλιάνος έφτιαξε την ισοφάριση, με τον Μίτροβιτς να γράφει το 1-1 στο 52’. Για να έρθει στο 89ο λεπτό ο Μάλκομ και να υπογράψει την ανατροπή και το τρίποντο.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x