Αγγλία

Δικαιώνει τη Νότιγχαμ ο Γουέμπ: «Έπρεπε να της δοθεί ένα πέναλτι κόντρα στην Έβερτον»

Ο επικεφαλής διαιτησίας της Premier League, Χάουαρντ Γουέμπ, δικαιώνει τους ανθρώπους της Νότιγχαμ Φόρεστ για τις διαμαρτυρίες τους στο ματς με την Έβερτον.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων προ ημερών και μετά το φινάλε του αγώνα με την Έβερτον. Αφορμή στάθηκε η απόδοση του διαιτητή, Άντονι Τέιλορ, για τον οποίο υπήρχαν τεράστια παράπονα, λέγοντας πως της αρνήθηκαν τρεις περιπτώσεις πέναλτι.

Η καυστική ανακοίνωση των ανθρώπων της Φόρεστ έφερε αντιδράσεις, με τον Νέβιλ να την καταδικάζει. Παρόλα αυτά, τελικά η Νότιγχαμ δικαιώθηκε για τα παράπονά της και μάλιστα από επίσημα χείλη.

Ο επικεφαλής διαιτησίας της Premier League, Χάουαρντ Γουέμπ, δικαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως θα έπρεπε να δοθεί τουλάχιστον ένα πέναλτι απέναντι στην Έβερτον.

Παραδέχτηκε δηλαδή πως η απόδοση του Τέιλορ δεν ήταν η επιθυμητή. Παρόλα αυτά, η «ζημιά» έγινε για τη Φόρεστ η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό, αφού βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Λούτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x