Αγγλία

Μεγάλη Ίπσουιτς, επέστρεψε στην Premier League μετά από 22 χρόνια - Oι «4» των playoffs και οι... υποβιβασμένοι!

Eπέστρεψε στην Premier League η Ίπσουιτς! Η ομάδα του ΜακΚένα, νίκησε άνετα 2-0 τη Χάντερσφιλντ και ακολούθησε τη Λέστερ στη μεγάλη κατηγορία! Στα playoffs Λιντς, Σαουθάμπτον, Γουέστ Μπρομ, Νόριτς!

Ξανά στην Premier League η Ίπσουιτς! Η ομαδάρα του Κίεραν ΜακΚένα, ξετύλιξε όλα τα δώρα της Λιντς και με την επικράτηση της 2-0 επί της Χάντερσφιλντ, έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τη Λέστερ, που προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία!

Επιστροφή μετά από 22 χρόνια στα... σαλόνια για την Ίπσουιτς, που μια μόλις σεζόν μετά την άνοδο της στην Championship, έκανε το... back to back στις ανόδους!

Ο Μπερνς άνοιξε το σκορ για την Ίπσουιτς στο πρώτο ημίχρονο, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Χάτσινσον, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Απίθανα σκηνικά στο «Πόρτμαν Ρόουντ» με χιλιάδες υποστηρικτές της ομάδας να εισβάλλουν μετά το σφύριγμα της λήξης στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να γιορτάσουν την άνοδο στην Premier League!



Tην ίδια ώρα η Λιντς περίμενε ένα... θαύμα προκειμένου να είναι εκείνη η ομάδα που θα ακολουθούσε τη Λέστερ! Ωστόσο, τα «παγώνια» γνώρισαν ήττα 2-1 από τη Σαουθάμπτον και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο μέσω των playoffs! Στην 4η θέση οι «Άγιοι», με την πρώτη εξάδα να συμπληρώνεται από Νόριτς και Γουέστ Μπρομ!

Όσον αφορά τον υποβιβασμό η Μπέρμιγχαμ παρά τη νίκη της επί της Νόριτς, πήρε την... άγουσα για τη League One, εκεί όπου την ακολούθησαν η Χάντερσφιλντ και η Ρόδεραμ.

Τα ζευγάρια των playoffs ανόδου:
Λιντς-Νόριτς
Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ


Τα αποτελέσματα της 46ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Σάββατο 4/5

Γουέστ Μπρομ-Πρέστον 3-0
Ίπσουιτς-Χάντερσφιλντ 2-0
Κόβεντρι-ΚΠΡ 1-2
Λέστερ-Μπλάκμπερν 0-2
Λιντς-Σαουθάμπτον 1-2
Μίντλεσμπρο-Γουότφορντ 3-1
Μπέρμιγχαμ-Νόριτς 1-0
Πλίμουθ-Χαλ 1-0
Ρόδεραμ-Κάρντιφ 5-2
Σάντερλαντ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-2
Σουόνσι-Μίλγουολ 0-1
Στόουκ-Μπρίστολ Σίτι 4-0


Η βαθμολογία:

Championship: Επέστρεψε στην Premier League η Ίπσουιτς-Oι 4 των playoffs

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x