NBA

Ρίβερς: «Ο Γιάννης έκανε τα πάντα για να παίξει με τους Πέισερς»

Τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ αποθέωσε ο Ντοκ Ρίβερς, την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού των Μπακς από τους Πέισερς.

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Πέισερς, στον πρώτο γύρο των Playoffs της Ανατολής, αλλά υπερήφανος με τη νοοτροπία των δύο σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ, ήταν ο Ντοκ Ρίβερς.

Ο προπονητής των «ελαφιών» ανέφερε ότι ο Έλληνας φόργουορντ έκανε τα πάντα για να είναι σε θέση να προσφέρει στην ομάδα του, ωστόσο δεν τα κατάφερε, ενώ κάτι ανάλογο έκανε και ο «Ντέιμ».

Η ομάδα του Μιλγουόκι ήταν πολύ άτυχη καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς με του Πέισερς, από τους οποίους έχασε με σκορ 4-1, καθώς στερήθηκε και στα πέντε ματς τον «Greek Freak».

Η δήλωση του Ντοκ Ρίβερς:

«Ήταν κοντά στην επιστροφή, πολύ κοντά. Δεν ξέρω εάν θα ήταν απόλυτα έτοιμος για το Game 7, ειλικρινά. Πιστεύω ότι θα ήταν κοντά στην προθεσμία. Επίσης, δεν ξέρω εάν και ο Λίλαρντ έπρεπε να παίξει χθες. Ήταν καλά και χάρηκα πολύ που πήρε το ΟΚ για να αγωνιστεί. Δεν μπορούσε να πληγώσει τον εαυτό του. Αλλά, όπως είδατε χρειάστηκε χρόνο για να βρει ρυθμό, μέσα στο ματς. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία και των δύο. Ο Γιάννης έκανε τα πάντα για να παίξει. Δεν ξέρετε πόση δουλειά έριξε για να επιστρέψει στο παρκέ. Οι συμπαίκτες του και γενικά όλοι το είδαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x