Ευρώπη

Στη Νεπτούνας μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ο Βόβορας!

Την τεχνική ηγεσία της Νεπτούνας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμα έναν χρόνο με τον λιθουανικό σύλλογο!

Στη Λιθουανία και τη Νεπτούνας για - τουλάχιστον - έναν ακόμα χρόνο θα παραμείνει ο Γιώργος Βόβορας!

Ο 47χρονος Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της ομάδας στα τέλη Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα εντυπωσιακή πρόοδο, με τον σύλλογο να καταγράφει ένα από τα καλύτερα σερί της ιστορίας του με οκτώ διαδοχικές νίκες!

Οι εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε τη διοίκηση του συλλόγου ο πρώην ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού AKTOR, «ανάγκασαν» τους ανθρώπους της Νεπτούνας να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της οψιόν για ακόμη έναν χρόνο, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

«Ο Γεώργιος απέδειξε το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του δουλεύοντας με μια ομάδα που δεν επέλεξε ο ίδιος και κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό τόσο από τη διοίκηση του συλλόγου, από τους βετεράνους της ομάδας, από τους νέους και από τη Λιθουανική Basket League. Καταλαβαίνει τέλεια και εντοπίζει γρήγορα τα λάθη των παικτών, βρίσκει λύση σε δύσκολες καταστάσεις. Ο Έλληνας τεχνικός με μεγάλη προθυμία συμβάλλει στην εκπαίδευση των νέων, συμμετέχει σε όλα τα προπονητικά τμήματα του συστήματος πυραμίδας «Ποσειδώνας». Ο προπονητής είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Κλαϊπέντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιο», δήλωσε ο διευθυντής του συλλόγου, Μαρτίνας Μαζέικα κατά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x