Euroleague

Παπαπέτρου στο sport-fm.gr: «Αφήσαμε και την ψυχή μας, αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και το sport-fm.gr για το μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βελιγράδι, για τη δική του απόδοση, αλλά και για το Game 5 στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 95-88 σε ματς-θρίλερ, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά και την έστειλε σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να προκριθεί στο Final Four του Βερολίνου.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των «πρασίνων» στην αναμέτρηση αυτή ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που έδωσε τεράστιες βοήθειες στην άμυνα και μέτρησε 8 πόντους, ενώ έβαλε και ένα κομβικό τρίποντο στην τέταρτη περίοδο.

Μετά την αναμέτρηση, ο Έλληνας διεθνής μίλησε στο sport-fm.gr για τα όσα έφεραν τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τη δική του απόδοση στη σειρά, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Πετρίδη:

Για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος, παίξαμε πολύ σκληρά και δεν απογοητευτήκαμε σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Ακόμα και όταν η Μακάμπι είχε τα δικά της καλά διαστήματα, ακόμα και όταν κυνηγούσαμε, δεν απογοητευτήκαμε, παίξαμε μέχρι τελευταία στιγμή και νομίζω αφήσαμε και την ψυχή μας. Όλοι δώσαμε κάτι στην ομάδα, και αυτό ήταν ένα φοβερό στοιχείο για τη σημερινή νίκη».

Για το αν είναι η άμυνα αυτή που δίνει πρωταθλήματα: «Ακριβώς όπως τα λες, η άμυνα είναι γιατί ξέρουμε ότι με αυτή μπορούμε να φτάσουμε σε μεγάλες νίκες. Η επίθεσή μας είναι εκεί και έχουμε πολύ ταλέντο, ξέρουμε ότι μπορούμε κάθε βραδιά να είμαστε αποτελεσματικοί, παρόλα αυτά η άμυνα είναι που μας δίνει σιγουριά και αυτή που κερδίζει αυτά τα δύσκολα παιχνίδια».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος για το γεγονός ότι βγήκε μπροστά: «Νιώθω πολύ καλά, όπως έχω ξαναπεί, έκανα πολλή προσπάθεια και διένυσα μεγάλη απόσταση σε μικρό χρονικό διάστημα για να επανέλθω εκεί που ξέρω ότι μπορώ να είμαι, σε μία καλή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα, που είμαι εδώ και είμαι ενεργός. Προφανώς η βραδιά δεν ανήκει σε μένα, αλλά στον Παναθηναϊκό. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Πάρη Δερμάνη, τον φροντιστή μας που περνάει δύσκολα και του δίνουμε όλη μας τη δύναμη. Είμαι χαρούμενος να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα, υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το τελευταίο ματς: «Ανακτήσαμε το πλεονέκτημα έδρας, αυτό που παλέψαμε όλη τη σεζόν. Έχουμε ένα εντός έδρας ματς που θα είναι δύσκολο, θα προετοιμαστούμε γι' αυτό. Θα ξεκουραστούμε λίγο, γιατί ήταν ένα απαιτητικό ταξίδι και κουραστικό. Θα είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε την ψυχή μας σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x