Euroleague

Μπρουκς: «Απίστευτη η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ - Ελπίζω ο Ολυμπιακός να πάει Final 4 και να κατακτήσει το τρόπαιο»

Δηλώσεις στο κανάλι της Ευρωλίγκας έκανε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά το Game 4 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Ο Ντίλον Μπρουκς βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/5) στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει από κοντά το Game 4 των playoffs της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα, κάνοντας δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα!

Ο 28χρονος παίκτης των Χιούστον Ρόκετς χαρακτήρισε απίστευτη και με ασταμάτητο πάθος την ατμόσφαιρα που βίωσε στην έδρα των «ερυθρόλευκων», ενώ ευχήθηκε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα όχι απλώς να προκριθεί στο Final 4, αλλά και να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Ήταν απίστευτη. Το γήπεδο ήταν γεμάτο ενέργεια και ασταμάτητο πάθος. Πραγματικά φανταστική ατμόσφαιρα».

Για το αν παρακολουθεί παιχνίδια της Ευρωλίγκας από τις ΗΠΑ: «Μερικοί συμπαίκτες μου, όπως ο Μαριάνοβιτς και ο Λάντεϊλ, έπαιζαν στην Ευρωλίγκα. Βλέπαμε συχνά παιχνίδια νωρίς το πρωί».

Για το τι προβλέπει ενόψει Final 4: «Πραγματικά δεν ξέρω. Κάθε παιχνίδι είναι τόσο έντονο. Ελπίζω ο Ολυμπιακός να προκριθεί στο Final 4 και να κατακτήσει το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x