Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Στόχος στην ΑΕΚ να είναι όλοι στην... τσίτα ενόψει του τελικού των τελικών με Ολυμπιακό»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Στην επανέναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, μετά το τριήμερο ρεπό, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (15/5), αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως στην «Ένωση» θέλουν να είναι όλοι στην... τσίτα ενόψει του τελικού των τελικών, όπως χαρακτήρισε το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Συμπλήρωσε, δε, ότι στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να διατηρηθούν μέσα από τις προπονήσεις στον ρυθμό που είχαν πριν τη διακοπή.

Στάθηκε φυσικά και στον Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος συνέχισε και την Τρίτη του Πάσχα (7/5) εκτός κανονικού προγράμματος, σημείωσε πως εάν ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν μπει μέχρι την Παρασκευή (10/5), τότε δύσκολα θα υπολογίζεται για το ματς του Φαλήρου.

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στον Αλεξάντερ Κάλενς και την περίπτωση ενεργοποίησης της ρήτρας του, υπογράμμισε πως η άποψη των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι απόλυτα θετική σε επίπεδο τόσο αγωνιστικό, όσο και σε χαρακτήρα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x