Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Μάντζιος θα ήθελε να μην κρίνεται το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ λόγω τελικού»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος μίλησε για την ιδιαιτερότητα της θέσης του Άρη στο φινάλε του πρωταθλήματος και εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Ο Άρης θέλει να αποφύγει την έξτρα καταπόνηση που θα απαιτεί η πιθανή συνθήκη να θέλει ο ΠΑΟΚ μόνο νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα μέσα στο «Βικελίδης» την τελευταία αγωνιστική, όπως τόνισε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μάντζιος έχει κάνει τη διαχείρισή του εν όψει του τελικού και σίγουρα θα παρακαλά την Τετάρτη να έρθουν έτσι τα αποτελέσματα, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην παίζει το πρωτάθλημα την Κυριακή στο ‘Βικελίδης’ και ο Άρης να μην παίζει για να κόψει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Κι αυτό γιατί κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους, αφού θα είναι ένα παιχνίδι υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων που μπορεί να δυσκολέψει την προσπάθεια του Άρη έξι μέρες μετά στον τελικό Κυπέλλου. Αν πάντως ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα στο ‘Βικελίδης’, ο Άρης δεν γίνεται να μην παίξει στο 100% αυτό το παιχνίδι. Το γήπεδο θα είναι σίγουρα γεμάτο την Κυριακή και θα κυνηγήσει τη νίκη ή έστω να κόψει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, για να μην του χαλάσει η διάθεση εν όψει του τελικού Κυπέλλου», ανέφερε.

Όσο για την αυριανή διαδικαστικού χαρακτήρα αναμέτρηση στη Λαμία (18:00) είπε: «Θα λείψουν με τη Λαμία ο Μπράμπετς, ο Ζουλ και ο Τζούρασεκ, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα του Βέλεθ που υπολογιζόταν για τον τελικό Κυπέλλου λόγω εμπειρίας και προσωπικότητας. Δυστυχώς ο τραυματισμός που έχει στον αυχένα θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την παρουσία του στην αποστολή για τον τελικό. Σίγουρα δεν προλαβαίνει τη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Μάντζιος ελπίζει να κάνει κάποιες προπονήσεις για να μπει στην 20άδα του τελικού, όπου ούτως ή άλλως θα πρέπει να είναι και δύο πιτσιρικάδες βάσει προκήρυξης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x