Stoiximan Super League

Το πλάνο του Αλμέιδα για Λαμία

Οι σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού για το αυριανό – τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία στο κατάμεστο από κόσμο (sold out) γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Την τελευταία της προπόνηση στα Σπάτα έχουν σήμερα στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ, αφού αύριο η ομάδα δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στη σεζόν κόντρα στη Λαμία στην OPAP Arena.

Η «Ένωση» έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα, όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη, αφού την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα παίζει στην εχθρική για εκείνον έδρα του Άρη. Κάπως έτσι όλοι στην «Ένωση» ελπίζουν σε… ασπρόμαυρη γκέλα, για να ολοκληρωθεί γλυκά η φετινή χρονιά.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, είναι πιθανό να ξεκινήσουν ο Τσούμπερ και ο Μάνταλος, ενώ μπορεί να πάρουν φανέλα βασικού ο Λιούμπιτσιτς και ο Πόντσε. Στην άμυνα μπορεί να υπάρξει επιστροφή των Ρότα και Μουκουντί, ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί ως βασικός και ο Άμραμπατ.

Ο μοναδικός που είναι εκτός είναι ο Φερνάντες, ο οποίος δεν κατάφερε βοηθήσει φέτος την ομάδα, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που είχε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου καλοκαιριού, στο πλαίσιο της προσωπικής προετοιμασίας που έκανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x