Γενικά

Αποχωρεί από το Καζακστάν και την Αστάνα μετά από μόλις 65 μέρες και 3 εμφανίσεις ο Καρλίτος

Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία του Καρλίτος στο Καζακστάν και στην ομάδα της Αστάνα, με τον 33χρονο επιθετικό να αποχωρεί μόλις 65 μέρες μετά την ανακοίνωσης της μεταγραφής του από τη Λαμία.

Παρελθόν από την Αστάνα ο Καρλίτος!

Μόλις 65 μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τη Λαμία στην ομάδα του Καζακστάν, ο 33χρονος επιθετικός αποχωρεί, τονίζοντας ότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη χώρα.

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την ομάδα της Φθιώτιδας στη φετινή Stoiximan Super League (10 γκολ σε 22 ματς), αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια φορώντας τη φανέλα της Αστάνα και πλέον ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Αστάνα για τον τρόπο με τον οποίο με αντιμετώπισαν και για την προσπάθεια που έκαναν για να με αποτρέψουν από το να αποχωρήσω. Είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια της καριέρας μου και στις 7 διαφορετικές χώρες στις οποίες έχω αγωνιστεί, που δεν κατάφερα να προσαρμοστώ σε μία χώρα και στην καθημερινότητά της που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αποχαιρετιστήριά του ανάρτηση ο Καρλίτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x