Γαλλία

Έχασε την ευκαιρία η Μπρεστ, κοντά στην Ευρώπη η Νις

Δεν κατάφερε να νικήσει τη Ρεμς η Μπρεστ στη Βρετάνη και, με το 1-1 που της παραχώρησε για την 33η αγωνιστική της Ligue 1, έχασε πιθανόν οριστικά τη δεύτερη θέση από τη Μονακό.

Έχασε την ευκαιρία της η Μπρεστ. Η δεύτερη ομάδα της Βρετάνης παραχώρησε 1-1 στη Ρεμς για την 33η αγωνιστική της Ligue 1 κι απλά μείωσε προσωρινά μόνο στο -3 στην τρίτη θέση από τη δεύτερη Μονακό, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και λογικά παίρνει τη δεύτερη θέση, με τους Βρετάνους να κινδυνεύουν να χάσουν την τριάδα από την τέταρτη Λιλ, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα κι, αν την Κυριακή νικήσει στη Νάντη τη Ναντ, την «πιάνει» στην τρίτη θέση, με τους δυο φορές φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, από την πλευρά τους, να χάνουν τις λιγοστές ελπίδες τους για την είσοδο στην προνομιούχο εξάδα.

Κοντά στην εξασφάλιση του «εισιτηρίου» του Europa League βρίσκεται η Νις, η οποία νίκησε στην Κυανή Ακτή 1-0 τη Χάβρη και ξέφυγε προσωρινά με +5 από την έκτη Λανς και με ματς λιγότερο, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο +1 από την τελευταία τριάδα να περιμένουν τα αποτελέσματα της Κυριακής.



Η (33η) αγωνιστική:

Παρασκευή 10/5
Μπρεστ-Ρεμς 1-1
(45'+3' Μπρασιέ-25' Μουνέτσι)

Νις-Χάβρη 1-0
(12' Μπογκά)

Κυριακή 12/5
Κλερμόν-Λιόν (22:00)

Μαρσέιγ-Λοριάν

Μονπελιέ-Μονακό

Ναντ-Λιλ

Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ

Ρεν-Λανς

Στρασβούργο-Μετς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x