Champions League

Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ: Ανατροπή στο Παρίσι ή… deja vu για τους Βεστφαλούς;

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει την ανατροπή που θα τη στείλει στον τελικό του Champions League, με την Ντόρτμουντ να έχει το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς.

Ο πρώτος φιναλίστ του τελικού του Champions League βγαίνει στο «Parc des Princes». Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Ντόρτμουντ στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 από τους Βεστφαλούς στον πρώτο ημιτελικό και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι μεν Παριζιάνοι ψάχνουν μια νίκη με διαφορά δύο γκολ και πάνω για την πρόκριση, ενώ με ένα γκολ διαφορά θα στείλουν το ματς στην παράταση. Οι Βεστφαλοί θέλουν είτε νέα νίκη είτε ισοπαλία στο Παρίσι για να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ», εκεί που είχαν κοντραριστεί με την Μπάγερν το 2013 αλλά έχασαν στο φινάλε το τρόπαιο.



To πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Signal Iduna Park» ήταν εξαιρετικό και πραγματικά απορίας άξιο το πώς έμεινε το σκορ στο 1-0, χάρη στο γκολ του Φίλκρουγκ. Μοιραίος ο Ντεμπελέ που σπατάλησε ένα τσουβάλι ευκαιρίες για την Παρί, ενώ συνολικά η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε πολλές τελικές για να σκοράρει και να αποφύγει την ήττα. Ασφαλώς θα έχει δύσκολο έργο, αλλά μπορεί να κάνει την ανατροπή και να επιστρέψει σε τελικό μετά από μια τριετία για να διεκδικήσει το παρθενικό της τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά. Ενδιάμεσα στα δύο ματς οι Παριζιάνοι δεν έδωσαν αγώνα για το πρωτάθλημα, με τον Καταλανό τεχνικό να βλέπει τους παίκτες του να παίρνουν τις κατάλληλες ανάσες!

Η Ντόρτμουντ από τη μεριά της κατάφερε να περιορίσει αρκετά τον Κιλιάν Εμπαπέ και δεδομένα θα θελήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο. Σίγουρα, γνωρίζει πως πρέπει να βρει γκολ στο Παρίσι, αφού είναι δύσκολο να μην δεχτεί. Προ ημερών νίκησε 5-1 την Άουγκσμπουργκ, με τον Μάρκο Ρόις να αποθεώνεται αφού διανύει την τελευταία του σεζόν με τους Βεστφαλούς και θέλει να πετύχει κάτι σπουδαίο με την ομάδα της καρδιάς του.

Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι ο Λούκας Ερναντέζ, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Ντούρανβιλ, Μπενσεμπαϊνί.

Διατητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x