Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Με Λεσόρ αλλά χωρίς Φαλ η προεπιλογή της εθνικής Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Τους 19 παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην προεπιλογή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων ανακοίνωσε η εθνική Γαλλίας, με τον Ματίας Λεσόρ να βρίσκεται στη λίστα, αλλά με τον Μουστάφα Φαλ να απουσιάζει.

Την 19μελή προεπιλογή της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι, ανακοίνωσε η εθνική ομάδα μπάσκετ της Γαλλίας!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», Βενσάν Κολέ, συμπεριέλαβε στη λίστα του τον Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού AKTOR, αφήνοντας όμως εκτός τον Μουστάφα Φαλ του Ολυμπιακού.

Στη διάθεση του Γάλλου προπονητή βρίσκονται επίσης οι NBAers Γουεμπανιάμα, Γκομπέρ, Φουρνιέ και Μπατούμ, ενώ από την άλλη εκτός της προεπιλογής έμεινε τόσο ο Ερτέλ, επειδή αγωνίζεται στη Ρωσία, όσο και ο πρώην γκαρντ του Περιστερίου bwin και νυν της Μπάγερν Μονάχου, Φρανσίσκο.

Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Γαλλίας: Άντριου Αλμπισί, Κιλιάν Χέιζ, Τεό Μαλεντόν, Φρανκ Ντιλικινά, Μάθιου Στραζέλ, Νικολά Μπατούμ, Αϊζάια Κορντινιέ, Μπιλάλ Κουλιμπαλί, Νάντο Ντε Κολό, Ουσμάν Ντιένγκ, Εβάν Φουρνιέ, Ναδίρ Χίφι, Έλι Οκομπό, Τζέιλεν Χόαρντ, Ματίας Λεσόρ, Βενσάν Πουαριέ, Βικτόρ Γουεμπανιαμά, Γκιέρσον Γιαμπουσέλε και Ρούντι Γκομπέρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x