Ελλάδα

Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πριν το Final Four της Euroleague

Δείτε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που έχουν μπροστά τους Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός, μέχρι να ταξιδέψουν στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR μετρούν αντίστροφα για το Final Four της Euroleague (24-26 Μαΐου), το οποίο απέχει πλέον μόλις 12 ημέρες.

Παρόλο που η ανυπομονησία για το μεγαλύτερο event του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι τεράστια, για αμφότερες τις ομάδες προηγούνται κάποια ματς πρωταθλήματος πριν ταξιδέψουν για Βερολίνο, και συγκεκριμένα τρία για τους «πράσινους» και δύο για τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, από την πλευρά της, αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (13/05, 17:15) τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League, όντας τελείως αδιάφορη αφού έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του τον πρώτο γύρο των playoffs με τον ΠΑΟΚ, με πρώτο παιχνίδι εντός έδρας στο ΟΑΚΑ (16/5 στις 20:15) και δεύτερο ματς εκτός έδρας στο «Παλατάκι» (18/5, 20:00). Οι σειρές κρίνονται στις δύο νίκες, επομένως αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, αυτός θα λάβει χώρα μετά το Final Four.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ξεμπέρδεψε με τους αδιάφορους αγώνες του φινάλε του Top-6, και έχει να σκέφτεται μόνο τις δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ Betsson για τον πρώτο γύρο των playoffs. Το πρώτο ματς θα γίνει την Τετάρτη (15/5 στις 17:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το δεύτερο το Σάββατο (18/5 στις 17:15) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x